Kontakt

Slik kontakter du Nordberg Tåsen Ullevål historielag

Postadresse:

  • Nordberg Tåsen Ullevål historielag
    Postboks 11 Tåsen
    0801 Oslo

E-post: sognhistorielag@gmail.com

Styret:

For påmelding og bestilling av tidligere utgaver av Før og nå kan du gå til Nordberg Tåsen Ullevål historielags nettbutikk.

2 tanker på “Kontakt

  1. Televerket skal nå avvikle ordningen med offentlige betaltelefoner og den røde kiosken på John Colletts Plass blir dermed stående tom. Det er fredet 100 stk av dem i Norge men om den er en av dem vet jeg ikke. Men her har man en unik mulighet til å lage et – bokstavelig talt minimuseum for Ullevål Hageby. Jeg oppførte i sommer en modell av Rundekiosken i Abels hage samme sted, og om man nå flyttet kiosken ut i Abels Hage (den nåværende plasseringen er ikke den opprinnelige). Jeg har 12-14 fotografier tatt av Johan Ormestad. Isskjeen som ble benyttet i Rundekiosken for å ta opp kule-is med skal finnes og det ligger visst litt av hvert i kjelleren under KIWI. Hva f.eks med en gammeldags kinobillett fra Ullevål Kino, de med klippene som anga dato og spilletid. Kiosken kan gjøres om til en monter uten å ødelegge den ytre formen, så kan belyses innvendig med ledlys så alt sees utenfra.

  2. Jeg var «kongen» når det gjaldt snikingen gjennom doinngangen på Ullevål kino. Også nærmeste nabo. Moro å lese dette innlegget!

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..