Pushwagner

Mejlænder er tilbake! Velkommen til historielagsmøte 25. februar 2019.

Foto: Petter Mejlænder

Kunstneren Hariton Pushwagner – Terje Brofos – døde i april i fjor. Kort før dette hadde vi besøk av journalist, fotograf og forfatter Petter Mejlænder, som fortalte om kunstnerens liv, ikke minst hans oppvekstår på Berg.

I mellomtiden har Mejlænder utgitt biografien om Pushwagner. «Nesten like grenseoverskridende som kunstneren selv,» skrev VG om boken. Nå er han tilbake hos Sogn kultur- og historielag og vil særlig konsentrere seg om Pushwagners kunst.

Møtet holdes i lokalene på Ullevål stadion (Meet), inngang via Thon Hotel. Alle er velkommen!

Medlemmer av Sogn kultur- og historielag går gratis, ikke-medlemmer 100 kr. Medlemskap kan tegnes ved inngangen.

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )