Variert vinter- og vårprogram

Riksforsamlingen på Eidsvoll

Akers politiske deltagelse i grunnlovsåret er blant temaene på historielagets vårprogram.

Arkeologi, grunnlovsjubileet og Pelle-gruppens sabotasjeaksjoner under den annen verdenskrig står på programmet for historielaget i månedene framover.

Onsdag 19. mars avholder Sogn kultur- og historielag sitt årsmøte, og samme kveld kåserer arkeolog Marianne Bugge Kræmer om sitt arbeid som feltarkeolog med eksempler fra vår del av byen. Tirsdag 29. april er forteller Sverre Kokkin fra Ullevål hageby om Pelle-gruppen. Han deltok selv i gruppens virksomhet under krigen.

Programmet avsluttes midt under grunnlovsjubileet – onsdag 21. mai. Historiker Bård Frydenlund innleder om Akers politiske deltagelse i grunnlovsåret.

Les mer om programmet her.

Dette innlegget ble publisert i Møter og aktiviteter. Bokmerk permalenken.

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )